Shortcut kutsui Ruokaboksin toimitusjohtajan parturiin - näin siinä kävi!

Ruokaboksi on ilahduttanut jo sadantuhannen suomalaisperheen arkea, ja yritys on kovassa kasvussa. Kutsuimme Ruokaboksin toimitusjohtaja Juhana Rintalan parturoitavaksi Shortcut AALTO-salonkiimme. Lopuksi luvassa oli yllätys!

Vinkki: Hyödynnä Ruokaboksin etukoodi tämän jutun lopusta!

Juhana Rintala on Ruokaboksin toimitusjohtaja. Hän on myös yksi perustajista, joihin kuuluu myös Vappu Pimiä.

Juhana Rintala on Ruokaboksin toimitusjohtaja ja yksi palvelun perustajista.

”Tässähän oli siis se Otaniemen legendaarinen marketti, josta me käytiin aikanaan ostamassa olutta ja roiskeläppäpizzaa!”  Näin kommentoi Ruokaboksin toimitusjohtaja Juhana Rintala astuttuaan sisään hiljattain avattuun, kokonaan uuteen Shortcut AALTO -parturi-kampaamoon Espoon Otaniemessä. 

Toden totta, salonki sijaitsee legendaarisella Alvar Aallon suunnittelemalla Otaniemen ’ostarilla’, joka on tosin nykyään täysin restauroitu ja nimeltään A Blanc. Lisäksi kampaamotuolit ovat juuri sillä kohdalla, missä vielä viitisen vuotta sitten sijaitsi klassikkomarketin juomaosasto. 

”Tämä on juuri sellainen salonki, jossa

haluan asioida. Tyylikäs ja mietitty sisustus, huipputason ammattimainen palvelu,

joka toimii. Sopivasti arjen luksusta,” luonnehtii Rintala samalla kun myymäläpäällikkö

Anna-Maria on alkanut työstää hänen hiuksiaan.

Vieressä myhäilee Shortcut-yrittäjä Maria Mattsson, joka on hiljattain ottanut yrityksen ohjakset äidiltään. Tämä perusti ensimmäisen Shortcut-salongin 1992 Espoon Tapiolaan. Rintalan itse esiin nostamansa asiat ovat toden totta Shortcutin palvelulupauksen ytimessä.

Mutta mennäänpä hieman syvemmälle Ruokaboksiin. 

 

”Ruokaboksin palvelun ideana on helpottaa arkea. Palvelu toimittaa joka viikko kotiovellesi pahvilaatikollisen laadukkaita raaka-aineita ja niiden pohjalta 3-4 valmiiksi mietittyä ruokareseptiä ohjeineen. Voit itse valita minä viikkoina otat boksin”, Rintala kertoo. 

 Maria Mattsson paljastaa käyttäneensä ruokaboksia jo melkein vuoden. ”Superhelppoa, kuin automaatti. Mieheni tilasi kokeilumielessä ensin yhden boksin. Itse suhtauduin hiukan epäillen, että mikäs juttu tämä taas. Mutta ekat ruoat tehtyämme jäimme koukkuun. Ainakin meillä lapsiperheessä tämä poistaa merkittävästi stressiä – mitä tänään syödään, kumpi käy kaupassa, keksittäisiinkö jotain uutta näiden samojen kuluneiden reseptien sijaan.”  

”Meillä Ruokaboksissa reseptit eivät todellakaan ole kuluneita, vaan niitä kehittää jatkuvasti kolmen kokin tiimi. Myös yksi perustajistamme, Vappu Pimiä, osallistuu säännöllisesti tähän työhön”, kertoo Rintala. 

Kiitokseksi erinomaisesta Shortcut-kokemuksestaan Juhana Rintala palkitsee Shortcutin henkilökunnan ja asiakkaat etukoodilla Ruokaboksin palveluun.

”Nyt olisi valmista, ole hyvä”, sanoo myymäläpäällikkö Anna-Maria. Rintala nousee ja tekee loppuanalyysin peilistä.  

”Erinomaista jälkeä, tuhannet kiitokset”, Rintala sanoo. 

”Haluaisin esittää pienen kiitoksen”, hän jatkaa. ”Kiitokseksi loistavasta palvelustanne haluan antaa sekä Shortcutin henkilökunnalle että asiakkaillenne alennuksen Ruokaboksin uusille kokeilijoille!”

Edellinen
Edellinen

Upeat kampaukset kesän juhliin ja festareille

Seuraava
Seuraava

Shortcutin ammattilaiset loihtivat häätyylin, myös häävieraille